Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 800 g borrego limpo cortado em cubos
- 20 g azeite
- 1 c. sopa de colorau
- 2 dentes de alho
- 200 g vinho branco
- 2 pés de salsa
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
Guisado
- 800 g batata nova s/ casca
- 1 pitada de sal
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de folhas de tomilho fresco
- 100 g cebola
- 20 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 10 cebolinhas novas
- 2 c. sopa de mostarda
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Protein
- 42.1 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 63.8 g
- Nasycený tuk
- 23.4 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 470.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de frango com chouriço e grão
40 min
Coelho com feijoca e arroz
1h 10 min
Frango com quiabo
50 min
Ensopado de borrego
1h
Borrego à moda de Alpiarça
25u.
Pernas de frango guisadas com feijão
4 godz. 35 min
Douradas com açorda de coentros
45 min
Caldo de borrego com hortelã
50 min
Ensopado de cabrito
40 min
Caldeirada de cabrito
2u. 50min
Peru com bacon e batatas
1h 45 min
Borrego guisado com batatinha nova
55 min