Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 800 g borrego limpo cortado em cubos
- 20 g azeite
- 1 c. sopa de colorau
- 2 dentes de alho
- 200 g vinho branco
- 2 pés de salsa
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
Guisado
- 800 g batata nova s/ casca
- 1 pitada de sal
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de folhas de tomilho fresco
- 100 g cebola
- 20 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 10 cebolinhas novas
- 2 c. sopa de mostarda
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Protein
- 42.1 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 63.8 g
- Nasycený tuk
- 23.4 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 470.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Guisado de peru com alho
45min
Frango de fricassé
30 Min
Jardineira de carne
1h 5min
Borrego guisado com batatinha nova
55min
Caril de borrego com grão-de-bico e couve kale
16h 50min
Frango com cerveja
40 λεπτ.
Lombinho de porco com couves-de-bruxelas e batatinhas novas
1h 20 phút
Choquinhos salteados com batata a murro
1h
Caldeirada à algarvia
3ωρ.
Canja
55min
Arroz de pato
1h 5min