Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 350 g leite
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 fio de azeite
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 250 g miolo de camarão
- Pimenta q.b.
- 200 g natas
- Pão ralado q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3056 kJ / 731 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45min
Bacalhau gratinado com maionese
1h 20 min
Bacalhau da consoada gratinado
1h 15 min
Lasanha de bacalhau
1h 50 min
Gratinado de lulas
1h 30min
Gratinado de peixe
1h 10min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1h 10min
Empadão de brócolos com peixe
1h 35 min
Fricassé de bacalhau
50min
Empadão de peixe
1h 15 min
Bacalhau com natas
40min
Bacalhau à comadre
1h 10min