Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 350 g leite
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 fio de azeite
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 250 g miolo de camarão
- Pimenta q.b.
- 200 g natas
- Pão ralado q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3056 kJ / 731 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinado de peixe
1 Std. 10 Min
Empadão de peixe e ervilhas
1 Std. 30 Min
Arroz de tamboril
40min
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Rolo de pescada e salmão
1h 15min
Arroz de peixe
55 Min
Soufflé de peixe
1 Std. 10 Min
Empadão de bacalhau e camarão
1 Std. 30 Min
Empadão de peixe
1h 15min
Empadão de peixe
1h
Bacalhau gratinado com maionese
1 godz. 20 min
Bacalhau à comadre
1 Std. 10 Min