Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di burro
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di riso Arborio
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 uova
- 200 g di prosciutto cotto a fette
- 200 g di formaggio tipo Brie a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2494 kJ / 596 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Brutti ma buoni di patate
55min
Torta di patate e mais
1h 50 min.
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Crostata al salame e formaggio (senza glutine)
2h 10min
Plumcake salato di primavera
1h
Frittelle di patate e Parmigiano
30min
Torta salata di pane
45min
Plumcake salato al salmone, porri e pomodori confit
1 Std. 10 Min
Muffin di pane al mais e formaggio (senza glutine)
45min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1h 20min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min