Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di burro
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di riso Arborio
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 uova
- 200 g di prosciutto cotto a fette
- 200 g di formaggio tipo Brie a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2494 kJ / 596 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone di tonno
35min
Torta salata di pane
45 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Torta di pane salata
55min
Sformato di patate e ricotta
1h 30 min
Plumcake salato con piselli, zucchine e formaggio di capra
1h 35min
Salatini würstel ed Emmental
1u.
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8h
Vasetti al gianduia e biscotti (per 2 persone)
15min
Quiche svuotafrigo
40min
Polpettone vegetariano
1h 30 min
Uova filanti
15min