Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 1 cotechino precotto (500 g circa)
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di latte
- 40 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 50 g di pangrattato
- 70 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2494 kJ / 596 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 47.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Tasca di vitello ripiena
1h 20min
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Cotechino in crema di lenticchie
50 Min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 Min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 godz. 10 min
Rosette al radicchio
2 Std.
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Liquore alla menta e liquirizia
1h 30min
Polpettone allo speck con pere
1h
Cotechino in crema di lenticchie
1h
Polpette classiche
1h