Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di patate rosse, pelate e a dadini (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
nebo 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppioline al vino bianco
25 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 menit
Vongole e cozze alla marinara
3sa
Insalata di polpo e zucchine
1j
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3sa
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Riso Venere al profumo di mare
1j
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 menit
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Insalata fredda di polpo e patate
50 menit
Insalata di calamari
55 Min