Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di patate rosse, pelate e a dadini (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
nebo 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Insalata di totano e piselli al lime
1 Std.
Burger di seppie
25 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Moscardini al limone
30 min