Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
TM5 TM6

Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana

3.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 4 filetti di baccalà ammollato e dissalato (600 g circa)
  • 320 g di patate, pelate e a fette sottili (2 mm circa)
  • 160 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di maggiorana secca
  • 500 g di acqua

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1920 kJ / 459 kcal
Protein
34.7 g
Sacharidy
18.1 g
Tuk
27.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty