Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di baccalà ammollato e dissalato (600 g circa)
- 320 g di patate, pelate e a fette sottili (2 mm circa)
- 160 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di maggiorana secca
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 27.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà
1 Std.
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalá alle olive
25 min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Baccalà gratinato
1 Std.
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Tagine di rana pescatrice
1 Std. 5 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50 min