Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
- 1 rametto di timo fresco intero
- 1 rametto di rosmarino fresco intero
- 1 pizzico di sale
- 100 g di latte
- 30 - 50 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2268 kJ / 542 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 49.6 g
- Tuk
- 29.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini di broccoli e pancetta
50min
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1 godz. 5 min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1 Std.
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 Std.
Polpette di funghi alla siciliana
50min
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1 Std. 10 Min
Polpette danesi
50min
Quiche di patate e cipolle
55 min
Uova al funghetto
40min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1 Std. 20 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55 min