Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
- 1 rametto di timo fresco intero
- 1 rametto di rosmarino fresco intero
- 1 pizzico di sale
- 100 g di latte
- 30 - 50 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2268 kJ / 542 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 49.6 g
- Tuk
- 29.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uova alla piemontese
45 Min
Uova filanti
15 min
Sformato di pasta al tonno
30 min
Uova con purea profumata
30 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Tagliolini stracciatella e speck
1h 5min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50min
Coppe di Garibaldi
1h 5min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1 Std. 10 Min
Paccheri filanti al gratin
1 Std. 35 Min
Ziti al forno ragù e speck
1 Std.
Sformatini al cotechino
30 min