Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
- 1 rametto di timo fresco intero
- 1 rametto di rosmarino fresco intero
- 1 pizzico di sale
- 100 g di latte
- 30 - 50 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2268 kJ / 542 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 49.6 g
- Tuk
- 29.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata al tonno e ciliegini
1 godz. 30 min
Tagliolini stracciatella e speck
1hod. 5min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 godz. 50 min
Lasagne all'amatriciana
2 godz.
Canapè al prosciutto Serrano
40 min
Crema spalmabile di funghi
35min
Terrina di lasagne ai funghi e carne salada
1 godz. 10 min
Lasagne del boscaiolo
2 godz. 15 min
Polpettoni di peperoni
1 Std. 20 Min
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2hod. 5min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20min
Lasagne ai funghi
2 godz.