Baccalà all'olio con scarola e pomodorini

Baccalà all'olio con scarola e pomodorini

3.0 5 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 500 g di olio di oliva leggero
  • 1 mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
  • ½ - 1 spicchio di aglio
  • ½ - 1 peperoncino secco piccante
  • 200 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle
  • ½ cucchiaino di sale
  • 8 - 10 pomodori ciliegino
  • 2 cucchiai di pinoli tostati
  • 5 - 10 gocce di Tabasco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 25 g
Kalorie 1155 kJ / 276 kcal
Tuk 17.5 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...