Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di olio di oliva leggero
- 1 mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
- ½ - 1 spicchio di aglio
- ½ - 1 peperoncino secco piccante
- 200 g di scarola, lavata, asciugata e a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 8 - 10 pomodori ciliegino
- 2 cucchiai di pinoli tostati
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà gratinato
1h
Alici alla Reggina
45 min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Baccalà fritto in pastella
1h 10 min
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà, patate e funghi
45 min