Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 12 funghi champignon medi, puliti e senza gambi (vedere consigli)
- 20 g di gherigli di noci
- 40 g di Gorgonzola morbido
- 30 g di pangrattato + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di funghi alla siciliana
50 min
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Polpette di funghi
1h
Sformatini di verdure
50 min
Carciofi in agrodolce
30min
Champignon ripieni al forno
1h
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Contorno di funghi cremosi
35min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2 Std. 20 Min
Funghi ripieni di salsiccia
40min
Involtini di pollo all'arancia
1 Std. 30 Min