Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcochos de chocolate
- 60 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos (y algo más para engrasar los moldes)
- 250 g de azúcar
- 8 huevos
- 170 g de harina de repostería
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 80 g de cacao puro en polvo
- 2 pellizcos de sal
Relleno de nata y toffee salado
- 700 g de nata (35% de grasa)
- 2 cucharadas de azúcar (volitelně)
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos
- 20 g de caramelo líquido
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharadita rasa de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Ganache de chocolate
1h 10min
Pasteles de toffee salado y chocolate
3h
Charlota de chocolate blanco con fruta fresca
5h
Red velvet cake
5h
Devil's Food Cake (Tarta de chocolate) - EEUU
5h
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Tarta de cappuccino
2 godz.
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Ganache de chocolate blanco
1h 5 min