Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcochos de chocolate
- 60 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos (y algo más para engrasar los moldes)
- 250 g de azúcar
- 8 huevos
- 170 g de harina de repostería
- 8 g de polvo de hornear
- 80 g de cacao puro en polvo
- 2 pellizcos de sal
Relleno de nata y toffee salado
- 700 g de nata (35% de grasa)
- 2 cucharadas de azúcar (volitelně)
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos
- 20 g de caramelo líquido
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharadita rasa de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta Sacher
3hod.
Red velvet cake
5hod.
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30 min.
Tarta de chocolate con dos texturas
1 Std. 40 Min
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Layer cake de nata y frutos rojos
2hod. 15min
Tarta de cappuccino
2 Std.
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5hod.
Bizcocho triple de chocolate
2 Std. 20 Min
Boston cream pie
3hod.