Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de almejas frescas
- 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 2 - 3 pellizcos de hebras de azafrán
- 400 g de sepia limpia, en trozos (aprox. 2 cm)
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 750 g de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 6 gambones frescos
- 350 g de fideos de fideuá
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1692 kJ / 405 kcal
- Protein
- 31.48 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 11.65 g
- Vláknina
- 3.07 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Almejas a la marinera
30 Min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35 Min
Arroz caldoso para dos
1 Std. 10 Min
Arroz con rape y gambas
30 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Arroz con bogavante
1 Std.
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Arroz a banda
1 Std.
Fideuá con pollo y langostinos
30 Min
Paella de marisco
50 Min