Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de calamares frescos (en trozos o anillas)
- ½ cucharadita de colorante amarillo
- 1 hoja de laurel seca
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 500 g de patatas chascadas
- 30 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco
- 300 g de caldo de pescado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1421 kJ / 340 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 31.3 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias con bacalao
30min
Guiso de sepia con patatas
1h
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Guiso de sepia con patatas
1h
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Patatas guisadas con gambones
1h
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1h
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Guiso de patatas con magro
1h
Fideuá de mariscos
45 Min
Fideuá con pollo y langostinos
30min