Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 carrilleras de ternera (aprox. 1500 g)
- 1 cabeza de ajos entera
- 1 hoja de laurel seca
- 10 granos de pimienta negra
- 3 clavos
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 palo de canela pequeño partido por la mitad
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 150 g de cebolla en trozos
- 80 g de puerro en rodajas
- 500 g de vino tinto (Rioja o Ribera)
- 70 g de aceite de oliva
- 1 pastilla de caldo de carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2018 kJ / 483 kcal
- Protein
- 51.2 g
- Sacharidy
- 4.57 g
- Tuk
- 27.45 g
- Vláknina
- 1.52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conejo al ajillo con setas
40min
Albóndigas en salsa española
55 Min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Croquetas de cocido madrileño
9 Std. 15 Min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 godz. 10 min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3hod.
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4 Std. 20 Min
Carrilleras de cerdo al vino tinto al vacío
8 Std. 45 Min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1 godz. 10 min
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20min