Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de carne picada mixta
- 2 cucharadas de pan rallado con ajo y perejil
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de cebolla en cuartos
- 5 dientes de ajo
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 600 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 hoja de laurel seca
- 3 clavos
- 50 g de pan frito
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3249 kJ / 777 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 59.4 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa de nata
50min
Porra antequerana
1 godz. 10 min
Salmorejo
10 min
Albóndigas caseras al curry con cuscús
1h 20min
Salmorejo para dos
45min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Gazpachuelo
35min
Pollo con salsa de almendra
50min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 godz. 10 min