Magret de canard à la myrtille

Magret de canard à la myrtille

4.4 32 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 2 magrets de canard avec la peau incisés en quadrillage côté peau
  • 2 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 branches de romarin frais
  • 150 g de miel
  • 50 g de vinaigre de framboise
  • 1 clou de girofle
  • 1 étoile de badiane
  • 100 g d'eau
  • 1 c. à café de fond de veau
  • 500 g de navets nouveaux
  • 250 g de myrtilles
  • 10 g de beurre
  • 100 g de jus d'orange

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 55.3 g
Kalorie 2669 kJ / 636 kcal
Tuk 24.5 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...