Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
培根起士雞肉卷
- 6 片 培根片
- 300 克 去皮去骨雞胸肉 ,(約3付),橫向剖半對切成6份
- 鹽 ,少許
- 黑胡椒粉 ,少許
- 30 克 比薩起士絲
- 12 根 蘆筍 ,去除尾端較硬的部位
- 60 克 紅蘿蔔 , 切成6等份長條狀
紅藜米飯、雞肉清湯
- 1000 克 水
- 300 克 雞翅 (二節翅)
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 60 克 紅蘿蔔 ,切條(約0.5公分)
- 30 克 西洋芹 ,取莖、切條(約0.5公分)
- 1 片 乾燥月桂葉 (volitelně)
- ¼ 茶匙 義大利綜合香料 (volitelně)
- 200 克 白米 , 洗淨、瀝乾
- 50 克 紅藜麥
- 1 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 5525 kJ / 1320 kcal
- Protein
- 86 g
- Sacharidy
- 116 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 8 g