Zařízení & příslušenství
咖哩牛肉烏龍麵
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊(約3公分)150 克
-
油20 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,剝散130 克
-
咖哩粉3 大匙
-
雞高湯400 克
-
醬油25 克
-
南瓜 帶皮,去籽,切塊(約3公分)120 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)100 克
-
味醂20 克
-
火鍋牛肉片150 克
-
玉米筍 斜切70 克
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
烏龍麵 剝散150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
30.6 g
Kalorie
2244 kJ /
536.8 kcal
Tuk
17.4 g
Vláknina
12.9 g
Sacharidy
73.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
自製加熱食物
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan