Zařízení & příslušenství
雪梨爆鸡片
Příprava 5min.
Celkový 15min.
3 人份
Suroviny
-
去皮鸡胸肉排 切薄片250 克
-
淀粉10 克
-
料酒10 克
-
盐½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
梨 去皮切块120 克
-
枸杞10 颗
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.7 g
Kalorie
838 kJ /
200 kcal
Tuk
9.3 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
11.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína