Zařízení & příslušenství
蒜蓉蒸软骨
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
海鱼干 泡软后沥干水分10 克
-
虾米 泡软后沥干水分20 克
-
新鲜鱿鱼须 切小块100 克
-
蒜头20 克
-
姜 切片10 克
-
猪肋排 切块,选择带软骨多的500 克
-
糖2 茶匙
-
油1 茶匙
-
淀粉1 茶匙
-
蒸鱼豉油1 汤匙
-
水 蒸煮用700 克
-
香菜 适量,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22.2 g
Kalorie
1896.3 kJ /
453.3 kcal
Tuk
37.8 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
14.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína