Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 450 g bacalhau demolhado (3 postas aprox.)
- 100 g queijo mozarela
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola
- 600 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de açúcar
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 289 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de atum
1h 10min
Bacalhau de cebolada e broa
1h
Gratinado de peixe
1h 10min
Bacalhau no pão gratinado
1h
Bacalhau à Assis
25min
Empadão de bacalhau
1h 10min
Arroz com almôndegas de atum
50min
Tortilha de legumes no forno
20 min
Bacalhau com broa e pimentos
1h
Empadão de bacalhau e batatas a murro
1h 10min
Empadão de feijão-branco com atum
40min
Bacalhau à abade de Priscos
50min