Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g queijo Emmental
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 400 g leite
- 1 ½ c. chá de sal
- 40 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- 250 g fiambre cortado em tiras
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1576.2 kJ / 376.7 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 1141.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com espinafres e fiambre no forno
40 Min
Empadão de frango com duas batatas
1h 10min
Empadão de atum
1h 10min
Massa com chouriço e pão ralado no forno
30 Min
Empadão de massa
1h 35 min
Massa com fiambre, presunto e milho
50 Min
Lasanha de fiambre
55 min
Ovos com molho aurora
1h 10min
Massa com bacon, ervilhas e manjericão
40 Min
Gratinado de frango e bacon
1h 10min
Massa de forno da avó
1 Std.
Gratinado de bolonhesa
1 Std.