Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g queijo Emmental
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 400 g leite
- 1 ½ c. chá de sal
- 40 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- 250 g fiambre cortado em tiras
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1576.2 kJ / 376.7 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 1141.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa de forno da avó
1h
Penne com frango e béchamel carilado
45min
Gratinado de bolonhesa
1h
Penne com molho de tomate e chouriço
25min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50min
Lasanha de chouriço e salsicha
1h 5min
Gratinado de frango e bacon
1 Std. 10 Min
Massa com bacon, ervilhas e manjericão
40min
Bacalhau à Assis
25min
Massa com frango no forno
1h
Penne de frango caprese
35min
Massa com fiambre, presunto e milho
50min