Fisch-Pasta

Fisch-Pasta

4.2 453 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    1200 g
  • Seelachsfilet ohne Haut
    150 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • Tortiglioni
    100 g
  • Pinienkerne
    10 g
  • Knoblauchzehe in dünnen Scheiben
    1
  • Olivenöl
    1 TL
  • Cherry-Tomaten halbiert
    300 g
  • Thymian abgezupft
    2 Stängel
  • Zucker
    1 Prise

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 22 g
Kalorie 1332 kJ / 318 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 4.9 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...