Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 150 g Seelachsfilet, ohne Haut
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Tortiglioni
- 10 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 1 TL Olivenöl
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 Prise Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1332 kJ / 318 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erbsenpasta mit Garnelen
40 min
Paprika-Tomaten-Kabeljau mit Reis
50 min
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25 min
Pasta mit grünem Spargel und Zucchini
30 min
Orangen-Brokkoli-Couscous mit Seelachs
1h
Reissalat mit Lachs und Pak Choi
45 min
Orangen-Spaghetti mit Lachs
45 min
Pasta mit Tomatenbutter und Kabeljau
35 min
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1h 15 min
Feta-Oliven-Lachs mit Tomatenreis
35 min