Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 350 g Penne
- 400 g Kabeljau, in mundgerechten Stücken
- Pfeffer zum Würzen
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben
- 500 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2627 kJ / 628 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e Fagioli
35 Min
Penne mit Thunfisch-Bolognese
35 Min
Lachs-Linguine
30min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25 min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 Min
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 Min
Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce
40min
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40min
Fisch-Pasta
40min