Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Peperoni, rot, in Stücken
- 6 EL Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Tomatenmark
- 1 TL Salz
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 150 g Ananas, frisch, in Stücken
- 400 g passierte Tomaten
- 1 EL Curry, mild
- 10 Stängel Koriander, grob gehackt
- 700 g Zanderfilet, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1407 kJ / 336 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchen-Arrabiata
55 min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45 Min
Karibische Fischspieße mit Gemüsecurry
2 godz.
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1h
Fischfilet im Basilikumteig
1h
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1h
Tomaten-Fisch-Suppe
35 min
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50min
Pangasiusfilet mit Meerrettich-Senf-Kruste
1h 5 min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Fisch mit Olivenbröselkruste
1h 5 min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 Min