Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Peperoni, rot, in Stücken
- 6 EL Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Tomatenmark
- 1 TL Salz
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 150 g Ananas, frisch, in Stücken
- 400 g passierte Tomaten
- 1 EL Curry, mild
- 10 Stängel Koriander, grob gehackt
- 700 g Zanderfilet, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1407 kJ / 336 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1sa
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1sa 30 dk
Rotbarsch in Basilikumteig
30 min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1sa
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10min
Fischfilet im Basilikumteig
1sa
Schollenfiletröllchen mit Bärlauch-Lachs-Füllung
1sa
Saibling mit Artischocken
40 min
Fisch-Piccata
1sa
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 min