Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Peperoni, rot, in Stücken
- 6 EL Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Tomatenmark
- 1 TL Salz
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 150 g Ananas, frisch, in Stücken
- 400 g passierte Tomaten
- 1 EL Curry, mild
- 10 Stängel Koriander, grob gehackt
- 700 g Zanderfilet, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1407 kJ / 336 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45min
Fisch mit Bröselkruste
1h
Piri-Piri-Hähnchen mit eingelegten Curry-Bohnen
3 Std.
Saibling mit Wurzelgemüse und Erdäpfelstampf
1h
Gurken mit Lachsfüllung
45min
Schweinefilet im Zucchinimantel
1 Std. 15 Min
Fisch-Piccata
1h
Fischfilet im Basilikumteig
1h
Fischfilet mit Tomatengemüse
45min