
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Tomaten reif, geviertelt
- 1 Schalotte geviertelt
- 3 Stängel Estragon abgezupft
- 2 EL Weißweinessig
- 2 EL Wasser
- 5 EL Olivenöl
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 TL Honig
- 70 g Parmesan in Stücken
- 6 Stängel Petersilie abgezupft
- 2 Eier
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 500 g Wasser
- 700 g breite, grüne Bohnen, frisch in Stücken (3 cm)
- 30 g Mehl
- 600 g Seelachsfilet in 4 Stücken (à 150 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 3 - 4 EL Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 540 kcal / 2260 kJ
- Protein
- 43 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1hod.
Saibling mit Artischocken
40min
Fisch-Schaschlik
35min
Fischfilet im Basilikumteig
1hod.
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Hähnchenbrust Genovese
35min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1hod.
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1hod.
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1hod.
Fisch mit Olivenbröselkruste
1hod. 5min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45min
Edelfischragout
35min