Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Tomaten, reif, geviertelt
- 1 Schalotte, geviertelt
- 3 Stängel Estragon, abgezupft
- 2 EL Weißweinessig
- 2 EL Wasser
- 5 EL Olivenöl
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 TL Honig
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 500 g Wasser
- 700 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 30 g Mehl
- 600 g Seelachsfilet, in 4 Stücken (à 150 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 3 - 4 EL Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2260 kJ / 540 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Fisch-Schaschlik
35min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Fisch mit Bröselkruste
1h
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Zander mit Spinat
30 Min
Fischfilet im Basilikumteig
1h