Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Tomaten, reif, geviertelt
- 1 Schalotte, geviertelt
- 3 Stängel Estragon, abgezupft
- 2 EL Weißweinessig
- 2 EL Wasser
- 5 EL Olivenöl
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 TL Honig
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 500 g Wasser
- 700 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 30 g Mehl
- 600 g Seelachsfilet, in 4 Stücken (à 150 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 3 - 4 EL Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2260 kJ / 540 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Pizza mit Meeresfrüchten
2h 20 min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Kräutergarnelen mit Spitzpaprika
1h
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 min
Edelfischragout
35 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 min
Gedämpfter Lachs mit grünen Bohnen und Speckstippe
1h
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min