Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 800 g Babyspinat
- 1 TL Salz
- 400 g Rotwein, trocken
- 50 g Rosinen, hell
- 4 Poulardenbrustfilets, der Länge nach mittig waagerecht eingeschnitten
- 12 Scheiben Chorizo (60 g)
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Olivenöl
- 40 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Butter
- 2 Prisen Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 608 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1h
Tagine mit Seeteufel
1h
Gemüsereis mit Lamm
40min
Schweinefilet Vindaloo
2hod. 30min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 Min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50 Min
Steak mit Bohnenpüree
40min