Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 800 g Babyspinat
- 1 TL Salz
- 400 g Rotwein, trocken
- 50 g Rosinen, hell
- 4 Poulardenbrustfilets, der Länge nach mittig waagerecht eingeschnitten
- 12 Scheiben Chorizo (60 g)
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Olivenöl
- 40 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Butter
- 2 Prisen Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 608 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Fisch mit Bröselkruste
1h
Fisch im Päckchen
1h 10min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Fisch-Schaschlik
35min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Seezungenröllchen
50min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min