Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
TM6 TM5 TM31

Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat

4.2 ( 5 hodnocení )

Suroviny

  • 600 g Wasser
  • 800 g Babyspinat
  • 1 TL Salz
  • 400 g Rotwein, trocken
  • 50 g Rosinen hell
  • 4 Poulardenbrustfilets der Länge nach mittig waagerecht eingeschnitten
  • 12 Scheiben Chorizo (60 g)
  • 3 Prisen Pfeffer
  • 30 g Olivenöl
  • 40 g Schalotten halbiert
  • 2 Knoblauchzehen
  • 10 g Butter
  • 2 Prisen Zucker

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
608 kcal / 2544 kJ
Protein
49 g
Tuk
33 g
Sacharidy
16 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty