
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 800 g Babyspinat
- 1 TL Salz
- 400 g Rotwein, trocken
- 50 g Rosinen hell
- 4 Poulardenbrustfilets der Länge nach mittig waagerecht eingeschnitten
- 12 Scheiben Chorizo (60 g)
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Olivenöl
- 40 g Schalotten halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Butter
- 2 Prisen Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 608 kcal / 2544 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 16 g
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1hod. 20min
Limettenpappardelle mit Gambas
1hod. 20min
Gefüllte Poulardenbrust mit Morcheln und Ingwer-Karotten
50min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1hod. 30min
Putenfilet mit Wasabipüree und Möhren
45min
Fisch-Piccata
1hod.
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Tagine mit Seeteufel
1hod.
Riesengarnelen in Cognac
20min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1hod. 20min
Filet Wellington
1hod. 45min