Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Wasser
- 4 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 600 g Lammhackfleisch
- 1 Ei (Kl. M)
- 2 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 3 Prisen Pfeffer
- 120 g Feta, cremig, in Würfeln (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Tomatenmark
- 180 g Basmati-Reis
- 800 g Geflügelfond
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 50 g Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3462 kJ / 826 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 51 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20min
Grillmarinade zu Lamm, Geflügel und Gemüse
24h
Roastbeef mit Brokkoli-Kartoffel-Püree
2h
Buletten mit Pilzrahm
1 Std.
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 Std. 30 Min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Hähnchenkeulen mit Spinat-Parmesan-Sauce und Gnocchi
1 Std.
Karibische Paella aus dem Ofen
1 Std. 10 Min
Hähnchensaté
1 Std. 20 Min
Schnelles Lamm Dhansak
50 Min
Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1 Std. 20 Min
Curryhuhn
2 Std. 40 Min