Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Dose weiße Bohnen (Dose), klein (800 g)
- 9 Stängel Basilikum, abgezupft
- 120 g Schalotten, halbiert
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 8 EL Olivenöl
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, an den Rändern eingeschnitten
- 650 g Wasser
- 2 EL Weißweinessig
- 2 EL Harissa
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 6 Prisen Pfeffer
- 10 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 200 g Sahne
- 2 EL Pflanzenöl
- 1 Schweinefilet (ca. 700 g)
- 10 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3307 kJ / 789 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 51 g
Alternativní recepty
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 min
Hackfleischbällchen mit Tomaten-Oliven-Reis
1h
Frikadellen mit Rahmgemüse
40 min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 godz. 20 min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1 godz. 30 min
Zitronen-Hähnchen
50 min
Gulasch Stroganoff
1 godz. 10 min
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1 godz. 30 min
Schweinefilet auf Paprikagemüse
55 min
Szegediner Hackbraten
1 godz. 20 min