Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- 20 g Wermut, trocken
- 800 g Gemüsebrühe, flüssig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
1
Lorbeerblatt, frisch
nebo 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 8 Scheiben Baguette
- Olivenöl zum Beträufeln
- 250 g Endiviensalat, in feinen Streifen
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 1 EL Zitronensaft
- 80 g Ziegenfrischkäse
- 20 g Honig, flüssig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 834 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 Min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 Min
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1 Std.
Apfel-Porree-Cremesuppe
55min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1h 35min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20 Min
Kartoffelkuchen (Kartoffelwatz)
2 Std.
Chicorée mit Reis und Zitronensauce
50 Min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Grüne Salatsuppe
40min
Sauce mit rotem Radicchio
25 Min