Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- 20 g Wermut, trocken
- 800 g Gemüsebrühe, flüssig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
1
Lorbeerblatt, frisch
nebo 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 8 Scheiben Baguette
- Olivenöl zum Beträufeln
- 250 g Endiviensalat, in feinen Streifen
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 1 EL Zitronensaft
- 80 g Ziegenfrischkäse
- 20 g Honig, flüssig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 834 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Radieschensuppe
25 min
Mangoldcremesuppe
30 Min
Fenchelsalat
3h 35min
Käsesoufflés mit Salat
55 min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 Min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20 min.
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 min
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20 min.
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 Min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1 Std.
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45 Min