
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
- ½ TL Korianderkörner
- ½ TL Wacholderbeeren
- 1 TL Meersalz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL weiße Pfefferkörner
- 600 g Wasser
- 400 g Topinambur in Stücken (2 cm)
- 400 g Kartoffeln in Stücken (2 cm)
- 4 Zanderfilets, ohne Haut ohne Gräten (à 160 g)
- 1 EL Senfkörner, braun
- 60 g Butter
- 2 EL Olivenöl
- 1 Zitrone Bio, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Brunnenkresse abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 451 kcal / 1892 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 22 g
Alternativní recepty
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30min
Forellen des Bischofs
35min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Fischspieße auf Möhren-Mango-Confit mit Kokosschaum
1hod.
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta
1hod. 5min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50min
Zander mit Spinat
30min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min