Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2800 g Wasser, kalt
- 1 Zitrone, unbehandelt, halbiert, Saft ausgepresst
- 1500 g Schwarzwurzeln
- 1 TL Salz
- 270 g Butter, in Stücken
- 750 g Kartoffeln, geviertelt
- 70 g Weißwein
- 3 Eigelb (Kl. M)
- ½ - 1 TL Curry
- 4 Prisen Pfeffer
- 200 g Roastbeef, in dünnen Scheiben
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3785 kJ / 904 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 64 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Apfelrotkohl
1 godz. 10 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1h
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 godz. 10 min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Linsenbraten mit Zwiebelsauce und Rosenkohl
9 godz. 45 min
Wirsing-Möhren-Curry
1 godz. 10 min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1h