Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Salmone con zucchine in crosta
1 Std.
Rollè di tacchino e spinacini
1 Std. 20 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min
Involtini di pesce spada e melanzane
1 Std. 20 Min
Insalata di riso con seppie e patate
45min
Petto di pollo con crema di zucchine
40min
Involtini di spigola
40min