Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40 Min
Petto di pollo con crema di zucchine
40 Min
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 Min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35min
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min