Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scaloppine ai funghi
40min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Cernia con salsa mediterranea
40min
Salmone glassato miele e senape
30 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Tagine di rana pescatrice
1 Std. 5 Min
Torrette d'anatra e gambero
40min
Involtini di spigola
40min
Pasticcio di carne e mele in crosta
2 godz. 40 min
Dentice agli agrumi
45 Min
Involtini di pesce spada al pomodoro
50 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min