Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 50 g di Feta a cubetti
- 3 filetti di peperoni sott'aceto o sott'olio (volitelně)
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 581 kJ / 139 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uova alla piemontese
45min
Insalata verde con mele, lime e vinaigrette
15 Min
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55min
Cestini di patate e uova tartufati
1 godz.
Gratin di patate
50min
Insalata di riso alla birra
1óra 40p
Carpaccio di melanzane
45min
Insalata russa di barbabietole
1óra 10p
Insalata di stagione veloce
10 Min
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1 godz.
Patate svedesi
55min
Involtini di salmone e melanzane
1 godz.