Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 50 g di Feta a cubetti
- 3 filetti di peperoni sott'aceto o sott'olio (volitelně)
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 581 kJ / 139 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uova in cocotte in salsa saporita
30 min
Uova alla piemontese
45 min
Gratin di patate
50min
Uova fiamminghe al vapore
45 min
Cirighet
30 min
Insalata di pane fritto e melone giallo
25 min
Caesar salad di tonno
35min
Involtini baci di Venere
55 min
Insalata capricciosa di carne
15min
Insalata di stagione veloce
10 min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 min
Pasta sfiziosa
30 min