Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baccalà
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di pane secco
- 125 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di olive nere denocciolate
- 1000 g di cipolle a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 20 g di vino bianco
- 600 g di patate a pasta farinosa a fette sottili
- 1 - 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
Broccoli
- 500 g di cimette di broccoli
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1990 kJ / 476.1 kcal
- Protein
- 29.3 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Cime di rapa e cous cous
35min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Alici ripiene
50min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalá alle olive
25min
Alici alla Reggina
45 min
Baccalà alla cappuccina
55min
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalà alla ligure
1h