Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di cimette di broccoli a pezzi
- 2 trote iridee eviscerate (350/400 g ciascuna), lavate ed eviscerate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5021 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 153.7 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Platessa al pomodoro
30min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Coda di rospo con verdure
40min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min