Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di cimette di broccoli a pezzi
- 2 trote iridee eviscerate (350/400 g ciascuna), lavate ed eviscerate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5021 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 153.7 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 Min
Coda di rospo con verdure
40min
Trota mimosa
35min
Filetti di trota con purea di broccoli
40min
Trota alla piemontese
1h
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min