Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di cimette di broccoli a pezzi
- 2 trote iridee eviscerate (350/400 g ciascuna), lavate ed eviscerate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5021 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 153.7 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Platessa al pomodoro
30 min
Fagottini di sogliola con verdure
55 min
Filetti di trota con purea di broccoli
40 min
Trota mimosa
35 min
Trota estiva
50 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min
Trota salmonata al pesto di olive
35 min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 min