Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porri a rondelle
- 50 g di carota, pelata e a rondelle (0.5 cm circa)
- 50 g di gambo di sedano a fettine
- 2 cucchiaini di sale integrale
- 240 g di orzo (cottura 50 minuti)
- 120 g di piselli spezzati
- 1200 g di acqua
- pepe nero macinato, a piacere
- 40 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 59.3 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 11.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Minestrone d'orzo
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min