Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 červené papriky, zbavené stopky a jádřince, napůl (cca 480 gramů)
- 1 ½ polévkové lžíce olivového oleje
- 100 gramů sýru feta, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- ½ čajové lžičky citrónové šťávy
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvé petržele, hladkolisté, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 376 kJ / 90 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6.45 g
- Vláknina
- 1.35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Balkánská pomazánka
15 Min
Toskánské crostini
30 Min
Pomazánka z kozího sýra
10 Min
Převrácený koláč se šalotkou a kozím sýrem
1 Std. 10 Min
Rybí karbanátky s quinoou
1 Std. 15 Min
Pomazánka z makrely
20 Min
Musaka z červené čočky
2 Std. 20 Min
Hrášková pomazánka s pecorinem
10 Min
Italské bylinkové máslo
5 Min
Pomazánka s čedarem a česnekem
10 Min
Pomazánka ze sušených rajčat
10 Min
Paštika z kachních jater
45 Min