Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 červené papriky, zbavené stopky a jádřince, napůl (cca 480 gramů)
- 1 ½ polévkové lžíce olivového oleje
- 100 gramů sýru feta, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- ½ čajové lžičky citrónové šťávy
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvé petržele, hladkolisté, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 376 kJ / 90 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6.45 g
- Vláknina
- 1.35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomazánka z uzené makrely
15 min
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40 min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9h 30 min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30 min
Avokádovo-hráškový hummus
30min
Olivová tapenáda
5 min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min
Sýrový chlebíček s olivami
1h 25min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 min
Pikantní pomazánka k pivu
12 min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1óra 15p
Pomazánka ze sušených rajčat
10 min