Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 červené papriky, zbavené stopky a jádřince, napůl (cca 480 gramů)
- 1 ½ polévkové lžíce olivového oleje
- 100 gramů sýru feta, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- ½ čajové lžičky citrónové šťávy
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvé petržele, hladkolisté, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 376 kJ / 90 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6.45 g
- Vláknina
- 1.35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Křehké těsto
5min
Tzatziki
10min
Rillettes z uzeného lososa
10min
Pomazánka z kozího sýra
10min
Holandská omáčka
15min
Petrželové pesto
10min
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Quiche s lososem
50 min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1 godz.
Hořčicovo-balzamikový dresink
10min
Cuketový krém s modrým sýrem
25min
Pomazánka ze sušených rajčat
10min