Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 1 cucchiaino di foglie di alloro secche tritate
- 280 g di ceci secchi, ammollati in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 1000 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1556 kJ / 372 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di patate e carciofi
1j
Zuppa di lenticchie
50 menit
Lenticchie speziate in umido
1j 30 menit
Piselli in umido
1h 10 min
Fave in umido
1j
Zuppa di bietole
35 Min
Minestra di fave con cicoria
50 menit
Fagioli rossi in umido
1j 20 menit
Crema di fave al finocchietto
50 menit
Bietole con emulsione di pomodorini
50 menit
Fagioli in umido
1j 30 menit
Fave al guanciale
35 Min