Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla bianca in quarti
- 2 carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 2 gambi di sedano a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 cosce di pollo con la pelle (800 g circa, vedere consiglio)
- 50 g di vino rosso
- 1 rametto di rosmarino fresco intero, lavato ed asciugato (vedere consiglio)
-
400
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 400 g di pomodori perino, spellati e senza semi - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1h 30min
Pollo in umido ai funghi
50min
Coniglio in umido
1h 25min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Pollo alla romana
1h 10min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Costine in umido
1h 20 min