Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano

Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano

4.0 430 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
1 porzione

Suroviny

  • 30 g di Parmigiano Reggiano
  • 200 g di acqua
  • 1 pizzico di sale grosso
  • 80 g di pasta secca corta tipo pennette rigate
  • 20 g di burro a pezzi piccoli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 19 g
Kalorie 2209 kJ / 528 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...