Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 280 g di fagioli bianchi, ammollati in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 1000 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1435 kJ / 343 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 13.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di ceci e rosmarino
1 Std.
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10 min
Cottura dei fagioli
11 godz.
Cottura dei ceci
11 godz.
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di lenticchie
50min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min
Fave in umido
1 Std.