
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 280 g di fagioli bianchi ammollati in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 1000 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 343 kcal / 1435 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 16.2 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Vláknina
- 13.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fave al guanciale
35min
Fagioli alla veneta
1hod. 30min
Fave in umido
1hod.
Ceci in umido
1hod. 30min
Fagioli con le cotiche
1hod. 45min
Zuppa di fave
50min
Zuppa di bietole
35min
Zuppa di ceci e rosmarino
1hod.
Fagioli rossi in umido
1hod. 20min
Piselli in umido
1hod. 10min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12hod. 10min
Lenticchie speziate in umido
1hod. 30min