Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 280 g di fagioli bianchi, ammollati in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 1000 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1435 kJ / 343 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 13.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie in umido
1h 30min
Zuppa di lenticchie
50min
Ceci in umido
1h 30min
Cottura dei fagioli
11j
Zuppa di bietole
35min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Cottura dei ceci
11j
Piselli in umido
1h 10min
Fagioli alla veneta
1h 30min
Fave in umido
1h
Fave al guanciale
35min