
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ - 1 spicchio di aglio a piacere
-
1
peperoncino piccante fresco senza i semi
nebo ½ cucchiaino di peperoncino in polvere - 50 g di olio extravergine di oliva
-
300
g di tonno fresco senza pelle e a cubetti (3 cm)
nebo 300 g di tonno in scatola al naturale ben sgocciolato - ½ cucchiaino di sale
- 30 g di capperi sotto sale dissalati in acqua fredda
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 rametto di basilico fresco le foglie lavate e asciugate
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti, senza semi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 254 kcal / 1063 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al tonno
40min
Spaghetti al tonno
40min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1hod.
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2hod. 5min
Sugo alla puttanesca
45min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1hod. 30min
Ragù di tonno fresco
1hod.
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo al basilico
1hod. 10min
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo classico
55min