Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ - 1 spicchio di aglio, a piacere
-
1
peperoncino piccante fresco senza i semi
nebo ½ cucchiaino di peperoncino in polvere - 50 g di olio extravergine di oliva
-
300
g di tonno fresco, senza pelle e a cubetti (3 cm)
nebo 300 g di tonno in scatola al naturale, ben sgocciolato - ½ cucchiaino di sale
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati in acqua fredda
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti, senza semi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù di tonno fresco
1u.
Spaghetti al tonno
40min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Sugo alla puttanesca
45min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1u.
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo al basilico
1h 10 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo classico
55min