Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ - 1 spicchio di aglio, a piacere
-
1
peperoncino piccante fresco senza i semi
nebo ½ cucchiaino di peperoncino in polvere - 50 g di olio extravergine di oliva
-
300
g di tonno fresco, senza pelle e a cubetti (3 cm)
nebo 300 g di tonno in scatola al naturale, ben sgocciolato - ½ cucchiaino di sale
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati in acqua fredda
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti, senza semi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Spaghetti al tonno
40 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 godz. 30 min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo all'arrabbiata
20 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2u. 5min
Sugo classico
55 min
Sugo al basilico
1 godz. 10 min
Sugo alla puttanesca
45 min