Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di riso super fino (cottura 15 minuti)
- 150 g di salmone affumicato a pezzi piccoli (1 cm)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua calda
-
1
cucchiaino di sale + q.b.
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1720 kJ / 411 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto salmone e finocchio
35min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50min
Risotto spinaci e gamberetti
30min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto al salmone con crema di porri
40min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto affumicato
35min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto alla castellana
35min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto al ragù bianco di mare
30min