Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 700 g di farina tipo 00 + q.b.
- 140 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di olive nere denocciolate, preferibilmente di gaeta
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- 4 filetti di acciuga sott'olio (volitelně)
- 1000 g di scarola, lavata, poi bollita 5 minuti in acqua salata e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2381 kJ / 569 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 73.9 g
- Tuk
- 27.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 min
Struffoli
1h
Sartù di riso
1h 25min
Taralli sugna e pepe
4h
Pastiera
15h
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Roccocò
2 godz.
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Panini napoletani
5h 20 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Torta Babà napoletana
8h