Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 700 g di farina tipo 00 + q.b.
- 140 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di olive nere denocciolate, preferibilmente di gaeta
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- 4 filetti di acciuga sott'olio (volitelně)
- 1000 g di scarola, lavata, poi bollita 5 minuti in acqua salata e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2381 kJ / 569 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 73.9 g
- Tuk
- 27.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 分钟
Contorno di friarielli alla napoletana
40 分钟
Pastiera fiori d'arancio
12h
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Roccocò
2h
Struffoli
1小时
Pastiera napoletana
15h
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Tortano speck e fontina
2h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 godz.
Torta Babà napoletana
8hod.