Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 ovos
- Pimenta q.b.
- 15 g coentros
- 10 pés de hortelã, só as folhas
- 30 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 2 dentes de alho
- 400 g cebola cortada em pedaços
- 800 g tomate em pedaços
- 120 g ervilhas
- 2 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 550 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 872.1 kJ / 208.5 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 875.5 mg
Alternativní recepty
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 Std.
Caldo de bacalhau e brócolos
30 min
Caldo-verde de acelga
30 min
Sopa da pedra
1 Std. 30 Min
Sopa de sabores de Inverno
50min
Sopa de bacalhau e alho-francês
45 Min
Sopa ribollita
45 Min
Aveludado de cebola e tomilho
40 Min
Creme de batata com ovo cozido
40 Min
Sopa rica
1 Std. 10 Min
Sopa da Avó
45 Min
Sopa de cenoura e canónigos
35min