Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di radice fresca di zenzero, a fettine
-
100
g di foglie di acetosa
nebo 100 g di spinaci baby freschi - 40 g di burro
- 50 g di vino bianco
- 500 g di fondo di pesce
- 600 g di filetti di salmone fresco, a cubetti
- 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 cucchiai di farina
- 3 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di pepe macinato
- 150 g di panna acida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1836 kJ / 439 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Coniglio alla mediterranea
50min
Pollo alle erbe con insalata di fagioli bianchi e pesto di rucola
1h 15min
Spiedini di pollo con riso al cumino e insalata tiepida di verdure
2 Std.
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Coniglio all'ananas e vaniglia
1h
Tortini di riso con carne
2h 30min
Pollo speziato all'arancia con riso basmati all'uvetta
1 Std. 20 Min