Kompatibilní verze
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di totani puliti
- 1 cipolla media da 100 g circa
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperone rosso da 200 g circa, a tocchetti di 2 cm
- 300 g di melanzane violette rotonde a cubetti di circa 3 cm
- 1 cucchiaio di aceto
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 250 g di acqua
- 1 bustina di zafferano
- 250 g di cous cous precotto
- 1 cucchiaio di basilico fresco tritato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7841 kJ / 1874 kcal
- Protein
- 111.2 g
- Sacharidy
- 228.9 g
- Tuk
- 63.5 g
- Vláknina
- 18.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 godz.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Insalata di polpo e zucchine
1 godz.
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Polpo al vino rosso
1 godz.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Insalata di calamari
55min
Moscardini al limone
30 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min