Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolle a metà
- 1 spicchio di aglio
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori a metà
- 150 g di carote a pezzi
- 100 g di sedano rapa a pezzi
- 150 g di porri, a rondelle (1 cm)
- 20 g di concentrato di pomodoro
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, fatto in casa
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 400 g di fondo di pesce
- 400 g di acqua
- 200 g di vino bianco
- ¼ cucchiaino di succo di limone
- 350 g di filetti di pesce bianco, (tipo nasello o merluzzo) a dadini (3x3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 901 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Zuppa di pollo e mandorle
45 Min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 Min
Zuppa di quinoa
35 Min
Zuppa di pasta e polpette ai funghi
1 Std. 15 Min
Paparot
1h 5 phút
Stufato di lenticchie al curry e pollo
8h 45 min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20 min
Zuppa del pescatore
50 Min
Sardine al cartoccio
50 Min
Zuppa di pollo e funghi
55min