Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Centro de avellana
- 50 g de avellanas tostadas
- 40 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 200 g de nata (35% de grasa), muy fría
- 20 g de azúcar glas
Crujiente de chocolate y arroz
- 100 g de chocolate con leche, en trozos
- 100 g chocolate con 50% de cacao, en trozos
- 60 g de mantequilla (Lurpak®)
- 120 g de arroz inflado al chocolate
Crema de chocolate
- 3 hojas de gelatina
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 400 g de crema de cacao y avellanas
- 75 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos
Cobertura de chocolate con avellanas
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de chocolate con leche
- 50 g de mantequilla (Lurpak®)
- 50 g de avellanas tostadas troceadas
Montaje
- 4 cucharadas de crema de cacao y avellanas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2349 kJ / 562 kcal
- Protein
- 5.29 g
- Sacharidy
- 33.72 g
- Tuk
- 45.11 g
- Vláknina
- 2.78 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta a los tres chocolates
4 Std. 40 Min
Tarta de chocolate con dos texturas
1 Std. 40 Min
Napolitanas de chocolate
6 Std. 30 Min
Tarta a los tres chocolates con crujiente de almendra
5 Std. 30 Min
Tarta de almendra con crema de vainilla
2 godz. 15 min
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Pasteles de chocolate y vainilla
11 Std.
Bizcocho resurección de los muertos
1h 5 min.
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Brazos de chocolate y praliné
3 Std.
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Bomba de chocolate
4 Std.