
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Centro de avellana
- 50 g de avellanas tostadas
- 40 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 200 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 20 g de azúcar glas
Crujiente de chocolate y arroz
- 100 g de chocolate con leche en trozos
- 100 g chocolate con 50% de cacao en trozos
- 60 g de mantequilla (Lurpak®)
- 120 g de arroz inflado al chocolate
Crema de chocolate
- 3 hojas de gelatina
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 400 g de crema de cacao y avellanas
- 75 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos
Cobertura de chocolate con avellanas
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de chocolate con leche
- 50 g de mantequilla (Lurpak®)
- 50 g de avellanas tostadas troceadas
Montaje
- 4 cucharadas de crema de cacao y avellanas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 562 kcal / 2349 kJ
- Protein
- 5.29 g
- Tuk
- 45.11 g
- Sacharidy
- 33.72 g
- Vláknina
- 2.78 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Árbol de choux (Croquembouche)
2h
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Tarta Bellini
24h
Tarta Thermomix® gravedad zero
5h 30min
Buñuelos rellenos de chocolate
5h
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5h
Pasteles de chocolate y vainilla
11h
Tarta a los tres chocolates con crujiente de almendra
5h 30min
Tarta San Marcos
4h
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Milhojas de merengue
1h 40min
Bambas de nata
1h 50min