Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Centro de avellana
- 50 g de avellanas tostadas
- 40 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 200 g de nata (35% de grasa), muy fría
- 20 g de azúcar glas
Crujiente de chocolate y arroz
- 100 g de chocolate con leche, en trozos
- 100 g chocolate con 50% de cacao, en trozos
- 60 g de mantequilla (Lurpak®)
- 120 g de arroz inflado al chocolate
Crema de chocolate
- 3 hojas de gelatina
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 400 g de crema de cacao y avellanas
- 75 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos
Cobertura de chocolate con avellanas
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de chocolate con leche
- 50 g de mantequilla (Lurpak®)
- 50 g de avellanas tostadas troceadas
Montaje
- 4 cucharadas de crema de cacao y avellanas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2349 kJ / 562 kcal
- Protein
- 5.29 g
- Sacharidy
- 33.72 g
- Tuk
- 45.11 g
- Vláknina
- 2.78 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35min
Roscón de Reyes con glaseado espejo de chocolate
6 Std. 30 Min
Bombón helado de chocolate
5h
Bomba de chocolate
4 Std.
Tarta fondant
5 Std. 30 Min
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Tarta a los tres chocolates con crujiente de almendra
5 Std. 30 Min
Tarta de queso marmolada
4 Std. 30 Min
Tarta San Marcos
4 Std.
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h