Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merengue de chocolate
- 120 g de azúcar
- 100 g de azúcar glas
- 15 g de cacao puro en polvo
- 4 claras de huevo
- 4 gotas de zumo de limón
- 1 pellizco de sal
Mousse con ganache de crema inglesa
- 2 hojas de gelatina
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 250 g de leche entera
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 250 g de nata (35% de grasa)
Montaje
- azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 6.67 g
- Sacharidy
- 43.28 g
- Tuk
- 23.05 g
- Vláknina
- 3.04 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de chocolate con dos texturas
1u. 40min
Pastelitos de naranja y chocolate
1h 45 min
Chocolate fudge cake
5 Std. 45 Min
Milhojas de chocolate y nata
2u. 30min
Salsa de toffee al café
10 Min
Tarta de chocolate al vapor con nata montada
1h 10 min
Tarta mojito
2 Std. 15 Min
Bomba de chocolate
4 Std.
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta San Marcos
4 Std.
Tarta de trufa y nata
10h 15min